Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Ο κινηματογράφος «Το Διάλειμμα» σηκώνει αυλαία με «Τα καλύτερά μας χρόνια» 

Είναι η 17η χρονιά που ο Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα» ανοίγει τις πόρτες του για όλους εμάς και φυσικά, δεν μπορούμε να λείψουμε! 

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 Το Διάλειμμα «σηκώνει αυλαία» με την εξαιρετική κοινωνική ταινία των 2 Oscar “Τα καλύτερά μας χρόνια”, (1973) με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπάρμπρα Στρέιζαντ. Η είσοδος την πρώτη μέρα λειτουργίας του κινηματογράφου είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους ως εναρκτήρια προβολή.

Το πρόγραμμα του  κινηματογράφου μας περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια και ελληνική παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις καθώς και πολλές (περισσότερες) παιδικές ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.

Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά -με δύο ταινίες κάποιες μέρες- και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.

Σας περιμένουμε για να χαλαρώσουμε, να προβληματιστούμε, να γελάσουμε, αλλά και να δακρύσουμε στο γνωστό προαύλιο, κάτω από τον έναστρο ουρανό και με τη συντροφιά της δροσερής αύρας!

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ (για όλες τις ταινίες): 9:30 μ.μ.

Στην περίπτωση δύο προβολών:  9:00 και 11:00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου : 5€,   Παιδικό : 3€ (για παιδιά μέχρι 12 ετών)

Άνεργοι & ΑΜΕΑ : Δωρεάν

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Σε έντυπη μορφή στο ταμείο του κινηματογράφου, στο Δημαρχείο στο Δερβένι, στο ΚΕΠ Δερβενίου, στο βιβλιοπωλείο Γκαϊνά, στο ζαχαροπλαστείο «Γλυκιά Συμφωνία».

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *