Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου έδωσε το παρόν στις φετινές εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου Κορινθίας, με αρχιμουσικό τον Παναγιώτη Παναγάκο, έλαβε μέρος στην πρωινή πομπή την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2023, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και προωθώντας για ακόμα μια φορά τον μουσικό πλούτο και το πολιτισμό της Δυτικής Κορινθίας, της Ευρωστίνης και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης .

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ήταν 9η σε σειρά προβαδίσματος στην πομπή της Κυριακής των Βαΐων, όπου κι έγινε δέκτης θερμότατων επευφημιών από τοn κόσμο που παρίστατο στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Απέδωσε μουσικά, κατά τη διάρκεια της πομπής, αποσπάσματα από τα κλασικά έργα “Jupiter” (Ζεύς) του Gustav Holst σε διασκευή για μπάντα του Γεράσιμου Κουτσαγγέλη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Μεσολογγίου “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” και “Gladiator” του Hans Zimmer σε διασκευή για μπάντα του Δημήτρη Μίχαλου, αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ”.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *