Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

Η οργανωτική επιτροπή του Καρναβαλιού της Δ.Ε. Ευρωστίνης του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προτίθεται να διοργανώσει φέτος το καρναβάλι του 2023.

Θεωρούμε ότι μετά την απαγόρευση τα τελευταία δυο χρόνια, τέτοιων εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας, φέτος η διοργάνωση του καρναβαλιού είναι επιβεβλημένη περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Μετά από τις συνθήκες εγκλεισμού και φόβου, οι συμπολίτες μας αλλά και οι επισκέπτες έχουν ανάγκη από ένα διασκεδαστικό, ψυχαγωγικό, δυναμικό και εντυπωσιακό καρναβάλι.

Σ’ αυτή μας την προσπάθεια έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια τόσο ηθική όσο και υλική και οικονομική, του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, των υπηρεσιών του, και του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ», αλλά και των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης, επαγγελματιών αλλά και ιδιωτών.

Καλούμε, όλους όσοι έχουν την διάθεση και το κέφι:

  • Να συμμετέχουν ως εθελοντές στην προετοιμασία του καρναβαλιού μας.
  • Να δηλώσουν συμμετοχή σε κάποιο γκρουπ.
  • Να καταθέσουν την πρότασή τους για δημιουργία γκρουπ.

Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και όλες τις δυνάμεις μας ώστε το φετινό καρναβάλι να είναι το πιο εντυπωσιακό και διασκεδαστικό μέχρι σήμερα, γιατί, ειδικά φέτος η ανάγκη για διασκέδαση, εξωστρέφεια και ανθρώπινη επαφή, μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις είναι μια μεγάλη ανάσα και ένα βήμα μπροστά για την επιστροφή στην κανονική ζωή.

Σας περιμένουμε όλους στο Δερβένι στις 26 Φεβρουαρίου

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Βούλα Διαμαντοπούλου: 698 708 8133
Γιώργος Κορδούλης: 697 561 4415

Η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *