Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα»

Ακόμα μία χρονιά, η 16η, για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Δερβενίου «Το Διάλειμμα» ξεκινά. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 «σηκώνει αυλαία» με την εξαιρετική ταινία σινεφίλ “Γλυκά Δεκάξι”. Οι προβολές θα γίνονται καθημερινά, με δύο ταινίες κάποιες μέρες, και θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.
Το πρόγραμμά του κινηματογράφου μας περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια και ελληνική παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις καθώς και πολλές (περισσότερες) παιδικές ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.
Φέτος δεν υπάρχει αυστηρό πρωτόκολλο (λόγω Covid-19) και ο κινηματογράφος θα λειτουργήσει χωρίς περιορισμό ως προς την πληρότητα. Παραμένει όμως η ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας σε περίπτωση συνωστισμού. Ας είμαστε όλοι προσεκτικοί (προσωπικό και θεατές) επιδεικνύοντας την απαραίτητη ατομική ευθύνη για να προστατεύσουμε έτσι τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ (για όλες τις ταινίες): 9:30 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου : 5€, Παιδικό : 3€ (για παιδιά μέχρι 12 ετών)
Άνεργοι & ΑΜΕΑ : Δωρεάν

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. : https://iliaskatsoulis.gr/kinimatografos/
  • Το πρόγραμμα θα διατίθεται και σε έντυπη μορφή στο ταμείο του κινηματογράφου, στο Δημαρχείο στο Δερβένι, στο ΚΕΠ Δερβενίου, στο βιβλιοπωλείο Γκαϊνά, στο ζαχαροπλαστείο «Γλυκιά Συμφωνία».

 

Καλό κινηματογραφικό Καλοκαίρι!