Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα»

Για 15η συνεχή χρονιά και αυτό το καλοκαίρι ο Δημοτικός Κινηματογράφος Δερβενίου «Το Διάλειμμα» ξεκινά τη λειτουργία του την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021, με καθημερινές προβολές που θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Αυγούστου.

Το πρόγραμμά του  περιλαμβάνει, όπως κάθε χρόνο, ποιοτικές ταινίες από την παγκόσμια και ελληνική παραγωγή, σύγχρονες και επανεκδόσεις καθώς και πολλές (περισσότερες) παιδικές ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.

Και φέτος, η λειτουργία του προσαρμόζεται στους  κανόνες που επιβάλλει η “νέα κανονικότητα” που διαμορφώθηκε εξαιτίας της νόσου Covid-19 (προβολή χωρίς διάλειμμα, περιορισμένος αριθμός θέσεων, μέγιστος αριθμός ομάδας τα 4 άτομα, σταθερές θέσεις καθισμάτων με απόσταση ασφαλείας-κενό ανά δύο καθίσματα κλπ.).  Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες οδηγίες του ΥΠΠΟΑ και του ΕΟΔΥ και επιδεικνύοντας όλοι οι εμπλεκόμενοι (προσωπικό και θεατές) την απαραίτητη ατομική ευθύνη προστατεύουμε τον εαυτό μας αλλά και τους άλλους.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 10:00 μ.μ.,    Παιδικές ταινίες : 9:30 μ.μ.

 

Τιμή εισιτηρίου : 5€,   Παιδικές ταινίες : 3€ (παιδιά μέχρι 12 ετών)

Άνεργοι & ΑΜΕΑ : Δωρεάν

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

  • Στην ιστοσελίδα του Ν.Π.Δ.Δ. : https://iliaskatsoulis.gr/kinimatografos/
  • Το πρόγραμμα θα διατίθεται και σε έντυπη μορφή στο ταμείο του κινηματογράφου, στο Δημαρχείο στο Δερβένι, στο ΚΕΠ Δερβενίου, στο βιβλιοπωλείο Γκαϊνά, στο ζαχαροπλαστείο «Γλυκιά Συμφωνία».

 

Καλό κινηματογραφικό Καλοκαίρι!