Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Επανέναρξη λειτουργίας Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης από Δευτέρα 18 Μαϊου

Το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ξεκινά σύντομα τη λειτουργία του για τη διδακτική χρονιά 2019-20. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού (καλλιτεχνικού Διευθυντή και καθηγητών), αναμένεται σε λίγες μέρες να ξεκινήσουν και πάλι τα μαθήματα.

Αρχικά θα λειτουργήσουν οι σχολές κλασικών οργάνων και στη συνέχεια, ανάλογα με τη ζήτηση, το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με νέα όργανα, κλασικά όπως βιολί, παραδοσιακά αλλά και σύγχρονα (π.χ. ντραμς). Ανάλογα και τμήματα Υποχρεωτικών Θεωρητικών, Θεωρίας, Σολφέζ, κλπ.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε εβδομάδα στο ισόγειο του Πανταζοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Δερβενίου, οι δε εγγραφές μπορούν να γίνονται όλο τον χρόνο στη Γραμματεία του Δ.Ω.Ε..
Το Δημοτικό Ωδείο Ευρωστίνης, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής μας, εφαρμόζει κοινωνική εκπαιδευτική πολιτική με δωρεάν εγγραφή, οικονομικά δίδακτρα και ειδικές εκπτώσεις. Πιο συγκεκριμένα τα δίδακτρα για φέτος διαμορφώνονται ως εξής:

  • ΕΓΓΡΑΦΗ : ΔΩΡΕΑΝ
  • ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ: 40 €, ΚΑΤΩΤΕΡΑ: 50 €, ΜΕΣΗ: 70 €, ΑΝΩΤΕΡΑ: 80 €
  • ΠΤΥΧΙΟ: 90 €, ΔΙΠΛΩΜΑ: 100 €
  • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: 15 €

Τα Υποχρεωτικά Θεωρητικά Μαθήματα (Θεωρία-Σολφέζ-Αρμονία-Μουσική, Ακουστική-Ιστορία Μουσικής-Μορφολογία) είναι δωρεάν, για τους εγγεγραμμένους μαθητές του Ωδείου.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ-ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: Έκπτωση 20%, για κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας. Δωρεάν φοίτηση από το 3ο παιδί και σε όλα τα υπόλοιπα, κάθε πολύτεκνης οικογένειας (για το 1ο αντικείμενο μάθησης).

Όπως είχε ανακοινωθεί και στο παρελθόν, για τα μέλη της Φιλαρμονικής Δερβενίου και Ξυλοκάστρου αποφασίστηκαν ειδικά προνομιούχα προγράμματα, με τα οποία θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη μουσική τους παιδεία και να αποκτήσουν επαγγελματική επάρκεια. Συγκεκριμένα:

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ: 25€, ΚΑΤΩΤΕΡΑ: 30€, ΜΕΣΗ: 50€, ΑΝΩΤΕΡΑ: 60€,

ΠΤΥΧΙΟ: 70€, ΔΙΠΛΩΜΑ: 80€

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους, μικρούς και μεγάλους, που θέλουν να ασχοληθούν και να αναπτύξουν τη μουσική τους παιδεία, να ανταποκριθούν και να στηρίξουν το Δημοτικό μας Ωδείο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΕΓΓΡΑΦΕΣ : Γραμματεία 6942 983861, 5.00 – 9.00 μ.μ.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.

Ι. ΣΚΕΡΟΣ